Ті, хто часто літає на літаках, з часом виносять для себе деякі дуже важливі особливості, які згодом починають переймати на себе, щоб зберегти максимальний комфорт при користуванні цього виду транспорту.

Наприклад, людям порадили не сідати першими в літак, що нібито може заощадити час час в довгостроковій перспективі. Це не так, бо, якщо вам виділені місця, це не найкраще рішення - Ви довше сидите в тісному кріслі і повинні чекати, поки всі інші займуть позиції, влаштуються і лише тоді літак зможе злетіти. Про це повідомляє The Sun.

Літак. Фото: Відпочинок в Бердянську.
Літак. Фото: Відпочинок в Бердянську.
Літак. Фото: Відпочинок в Бердянську.

Але ось один з пасажирів примів зворотний приклад. Все залежить від того, куди ви кладете ручну поклажу і наскільки легко можете отримати до неї доступ.

"Якщо ви розраховуєте на повний рейс, спробуйте сісти раніше - це збільшить ваші шанси отримати місце для вашого багажу над виділеним місцем. Необхідність розміщувати ручну поклажу за сидінням або реєструвати її призводить до значної втрати часу", - говорить він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Скрін, відео YouTube літак
Скрін, відео YouTube літак

У разі, якщо сумка знаходиться над вашим сидінням, завжди можна швидко вийти з літака, не чекати поки інші люди перемістяться.

Нагадаємо, пасажир надів червоні стрінги замість маски і переполошив весь літак: "Вам доведеться вийти"

Як повідомляв "Знай.ua", тепер літати не страшно: у мережі показали найкрасивішу стюардесу України

Знай.ua писав, літак врізався в машину на злітній смузі і задимівся, пасажири залишилися всередині: є постраждалі, кадри з місця НП. Потерпілий - водій наземного транспорту.