Президент України Володимир Зеленський досить часто ділиться з громадянами будь-якими особистими досягненнями, нововведеннями, анонсами і фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям і діяннями стежать понад 9,2 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно глава держави, разом з першою леді Оленою, взяв участь у відкритті святкового містечка біля офісу президента. Локація була створена, щоб порадувати як молоденьких, так і дорослих громадян, і щоб створити святковий настрій.

Володимир Зеленський, фото з Instagram
Володимир Зеленський, фото з Instagram

А в неділю, 19 грудня 2021 року, в Україні відзначають День святого Миколая, з чим Володимир Зеленський і вирішив привітати українців.

"З цього дня починаються свята, які дарують радість, надію на краще і зігрівають душу. Вірте в чудеса і творіть їх самі!",- пише президент у публікації.

Як завжди, в коментарях люди розділилися на тих, хто радий цьому святу, і тих, хто знайшов, в чому звинуватити Зеленського.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Володимир Зеленський, фото з Instagram
Володимир Зеленський, фото з Instagram

"З Днем святого Миколая", "Комуналка зігріває всім душі Цього року", "Суцільне свято - Вова!", "Такий щасливий😍 приємно дивитися", "Ну хоч тут негатив свій не пишіть про ситуацію в країні", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, тисяча Зеленського: українці отримали півмільярда за вакцинацію перед Миколою

Як повідомляв "Знай.ua", Минцифры розігрує між українцями кредит на квартиру: пощастить обраним, які документи потрібно подати

Знай.ua писав, Володимир Зеленський і перша леді відкрили містечко Святого Миколая: "Настає час новорічних чудес"