У неділю, 19 грудня 2021 року, день пам'яті святого Миколая Чудотворця, що відзначається в православних церквах.

Це свято для діточок готує хороші подаруночки, готуючи їх до Нового року. Але ось для дорослих - День Миколи Чудотворця - одне з найважливіших церковних свят, протягом якого можна відвідати богослужіння, як правило, з малюками, щоб прочитати подячні молитви або звернутися до Святого за захистом і допомогою.

19 грудня велике свято — день Миколая Чудотворця
19 грудня велике свято — день Миколая Чудотворця

У цей день бажано допомагати нужденним, що і робив Святий Миколай, а також забувати образи і миритися з тими, з ким ви перебуваєте в сварці. До цього свята є серйозна молитва, яка допоможе всій Вашій родині.

***

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Всеблагий отче Миколаю, великий і предивен чудотворче! Ти своїми молитвами лікував всяку хворобу і біль, ти своїм заступництвом врятував від вірної смерті, ти своєю опікою відганяв біду. Щиро молю Тебе, швидкого утішителя тих, хто в горі і потребах нинішнього життя: поспішай і до мене зі своєю допомогою, захисти мене і всіх людей від вогню і води, від голоду і епідемії, від важкої хвороби і несподіваної смерті.

Охороняй мене все життя, особливо ж у страшну хвилину переходу з життя у вічність. Захисти мене тоді щитом твоєї молитви перед справедливим гнівом Христа Бога і допоможи мені, щоб я сподобився (-лася) навіки разом з тобою прославляти і величати милосердя Боже. Амінь.

***

Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube

Нагадаємо, головна ялинка України сяє: як Віталій Кличко лісову красуню на Софіївській площі запалював

Як повідомляв "Знай.ua", 19 грудня - Миколи Чудотворця: що обов'язково потрібно зробили в цей день, щоб бути здоровим весь рік

Знай.ua писав, День Святого Миколая: кращі привітання для близьких у віршах і прозі