Традиційно 19 грудня в Україні святкуватимуть день Святого Миколая. У цей день всім слухняним дітям під подушки приносять подарунки і різні смаколики.

Однак, це свято з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі, сподіваючись, що під подушкою теж виявлять приємний подарунок. Щоб привітати своїх рідних і близьких, можна відправити їм душевні СМС або подарувати яскраву листівку. Головне в привітанні залишити тільки найщиріші побажання.

****

З Днем святого Миколая

Від душі я привітаю!

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Побажаю я добра,

Миру, щастя і тепла!

Микола хай принесе

Багато радісних клопот!

Нехай здоров'я не підводить,

А удача поруч ходить!

День святого Миколая 2020, скрін - YouTube
День святого Миколая 2020, скрін - YouTube

****

З Днем Святого Миколая!

Нехай диво зробить він:

Життя щасливе подарує

Без нещасть і образ.

У будинку радість нехай настане,

Щастя і добро прийде,

І все те, що довго чекали,

Нарешті відбудеться!

****

Вітаємо зі світлим святом Святого Миколая, бажаємо вам і вашій родині знайти в його особі надійного заступника і помічника, нехай він оберігає Вас від бід і напастей, будьте завжди здорові, успішні і благополучні.

****

У День Святого Миколая від чистого серця бажаю радості і добрих посмішок близьких, світлої надії душі і вірної удачі, казкових чудес і чарівних моментів, безсумнівного щастя на шляху і щирої любові.

****

Резиденція святого Миколая, фото: скріншот з відео
Резиденція святого Миколая, фото: скріншот з відео

Вітаю З Днем святого Миколая і побажати хочу приємних подарунків і солодких сюрпризів, миру і блага в родині, доброго щастя і міцного здоров'я, великої удачі і чудових ідей, відкритої душі і світлої надії.

****

Вітаю З Днем святого Миколая і бажаю в це свято подарувати своїм близьким казку і справжнє диво, знайти Від Миколая добрий подарунок і повірити в диво, провести успішно і красиво цей день, наповнити вечір сімейним щастям і затишком.

Нагадавши, подарунки на замовлення, легкий стіл і гості на порозі: як не витратити всі гроші на новорічні свята. Як заощадити на новорічні свята без шкоди для веселощів

Також Знай писав, українців попередили про зростання цін на продукти до новорічного столу - "Святковий ажіотаж". Остаточна вартість новорічного столу, з урахуванням всіх подорожчань, знову зросте

Раніше Знай повідомляв, під вікнами у Зеленського нарядили ялинку і поставили карусель - "набагато крутіше, ніж...". Крім новорічних дерев, на площі з'явилися також атракціони, льодовий каток і лотки для торгівлі