ОВЕН

Ви зможете наповнити енергією багато тем різними способами, але навряд чи вважаєте за потрібне рахуватися з думкою оточуючих. Якщо все-таки вирішите звернутися до когось за допомогою, то не "відбивайте" відразу поради, інакше втратите інтерес іншої людини до ваших проблем.

ТЕЛЕЦЬ

Плинність повсякденного життя 18-19 грудня може бути порушена більш яскравими зустрічами і переживаннями. Терпіння може не вистачати, щоб почекати відповідний момент, якщо щось хвилює. Відразу визначитеся з пріоритетами. Звичайно, можна досягти успіху і в декількох напрямках, але тоді у вас не залишиться часу на спілкування з друзями та інші особисті інтереси.

БЛИЗНЮКИ

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Продовжуйте діяти за наміченим планом. Відпрацьовуйте штрихи і деталі, приділяйте більше уваги зовнішній стороні своїх справ і відносин. Корисна фізична робота, активний, рухливий відпочинок, спортивні заходи, походи і поїздки. У будинку можуть з'явитися гості або друзі, які "втягнуть" вас в спілкування.

Свято, вихідні, Новий рік - фото volynnews
Свято, вихідні, Новий рік - фото volynnews

РАК

Буде важко знайти спільну мову, якщо ваші інтереси входять в протиріччя. Бажано відволіктися на особисті хобі та захоплення і обмежити коло спілкування. Якщо батьки "повернуть" вашу увагу в свою сторону - віддайте їм належне. В іншому сил вистачить на все задумане.

ЛЕВ

Відпочинок на вихідних краще поєднувати зі спілкуванням. У контактах з тими, хто вам цікавий, дійте весело, гнучко, без установки на певний результат. Подумайте, де 18-19 грудня найкраще перебувати, щоб не пропустити найцікавішого. Друзі стануть джерелом новин, корисної інформації і можуть нагадати про відкладені плани.

ДІВА

У ці вихідні вам легко проявляти активність і діяльність. Можна починати нові справи. Але можливі й суттєві зміни в тих, де раніше складно було узгодити цілі і способи їх досягнення. Вас буде тягнути до спілкування, але бажано використовувати цей час на гідні цілі, уникаючи порожніх розмов і непотрібних заходів.

концерт
концерт

ТЕРЕЗИ

Якщо ви не перевтомлюєтеся, досить відпочиваєте і займаєтеся приємною справою, то ваша ефективність значно зростає. Навіть якщо ви поглинені своїми новими планами, і якщо буквально нарозхват, доведеться усвідомити, що встигати у всьому вам не вдасться.

СКОРПІОН

Ці вихідні обіцяють багато приємних моментів, але ви і самі повинні постаратися їх організувати. Намагайтеся мати справу з надійними партнерами і тими, з ким у вас на цей час збігаються інтереси. Інвентаризація, наведення порядку допоможуть виявити щось корисне, відкоригувати плани.

СТРІЛЕЦЬ

Готуйтеся швидко реагувати, приймати рішення по ходу ситуацій, змінювати свої плани відповідно до виникає необхідністю. Взаєморозуміння буде досягатися легко, якщо збігаються інтереси. Зустрічі з друзями пройдуть на хвилі ентузіазму, спільних нових ідей.

Серіал Друзі, фото: скріншот
Серіал Друзі, фото: скріншот

КОЗЕРІГ

Щось важливе зараз відбувається у Вашому житті, змушуючи активізуватися і навантажувати себе новими справами. Міняйте свої плани, якщо інтуїція вам підказує, що потрібно терміново опинитися в якомусь місці, завести важливу розмову або відправити лист.

ВОДОЛІЙ

Хороші дні для поїздок, консультацій, переговорів, пошуку інформації, обміну послугами з діловими компаньйонами. Можна приступати до нової роботи. Енергія, приплив якої Ви зараз відчуваєте, не обіцяє рівної працездатності.

РИБИ

Намагайтеся скрізь встигати і не просто мріяти, а втілювати свої задуми. Відповідні дні, щоб змінити щось в будинку. У суботу добре наводити порядок серед отриманої за останній час інформації, придбаних речей, знаходити всьому місце в інформаційному та житловому просторі.

прибирання на кухні, скріншот з відео
прибирання на кухні, скріншот з відео

Нагадаємо, що 18 грудня - найдовший місяць у повні у році: топ-5 порад, як використовувати "Вовчу ніч".