За останні кілька місяців ми розібрали дуже багато ситуацій, пов'язаних з нашими улюбленими домашніми вихованцями.

Якось розповідали, що один хлопець вирішив поекспериментувати і прикріпив до нашийника свого котика камеру, щоб подивитися - що він робить у свій вільний час. І ділилися порадами, Як вибрати хорошу ветеринарну клініку, щоб не угробити там свого улюбленця.

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

Але зараз ми відповімо на досить цікавий і дуже важливе питання - скільки ж котам потрібно води. Її потрібно десь в три рази більше, ніж сухого корму. І міняти два рази в день, якщо ваш кіт на сухому кормі. Головне дуже добре мити миску від осаду, так як він може стати причиною захворювання нирок.

Іноді варто придивитися до того, скільки ваш домашній улюбленець ходить в туалет. Якщо це кошеня, то по маленькому, в середньому десь 10 разів на день. Якщо підросло кошеня - до п'яти разів на день, а ось доросла кішка-не більше 3-4 разів на день. Низьке споживання води може привести до більшої концентрації сечі, через що розвивається хвороба нирок, сечокам'яна хвороба і різні форми циститу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Надія Матвєєва і котик, скріншот з відео
Надія Матвєєва і котик, скріншот з відео

Про це свідчить напружена поза, неспокійна поведінка у лотка, часті, але нерясні виділення, а також зміна кольору, рідини або навіть наявність домішки кров'яних згустків.

Нагадаємо, літня жінка била сусідських собак електрошокером через цікавість: "Що ви там ховаєте?"

Як повідомляв "Знай.ua", як не помилитися з вибором ветклініки і не угробити життя улюбленого котика: головні особливості хороших лікарів

Знай.ua писав, хлопець начепив на котика камеру і розкрив таємницю, куди пухнастики вічно пропадають: "Екшна більше, ніж у моєму житті"