Дружина президента Володимира Зеленського Олена теж намагається зробити життя в Україні кращим.

Вона хоч і не часто часто, але періодично розповідає про те, що їй вдалося зробити, що станеться в майбутньому або про важливі проекти, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік. Жінка продовжує говорити про Національний тиждень читання, який вже зовсім скоро - 19 грудня - підійде до кінця. І якщо недавно вона розповідала про відчуття після прочитання певної книги, то зараз - безпосередньо про літературні творіння.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Старий вислів "книжка - найкращий подарунок" досі актуальний! Я вже почала: придбала і передам тим, кому завжди потрібна увага, нові книги. Це найкращі видання для різних вікових категорій, Лауреати українських премій та учасники рейтингів. Романи Артема Чеха та Євгенії Кузнєцової, свіжовидана праця відомого історика Ярослава Грицака "Подолати минуле. Глобальна Історія України". Науково-популярна література для дітей і батьків – про проблеми підлітків, екології, історії, психології", - пише Олена Зеленська в публікації.

Олена Зеленська, фото з Instagram
Олена Зеленська, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Перша леді зізналася, що поки вибирала, що ж порадити, зуміла переконатися, що на сьогоднішній день українці можуть пишатися авторами світового рівня, а також видавництвами, які просувають їх творчість.

Нагадаємо, Володимир Зеленський "повернувся" в "Квартал 95", Євген Кошовий не стримався: "Башка зовсім не працює"

Як повідомляв "Знай.ua", українці знайшли, чим займається Олена Зеленська, поки Володимир управляє країною: "Це рідкість"

Знай.ua писав, Олена Зеленська "націлилася" на тарілки простих українців - більше ні шматочка "холестеринового" стейка