RealDoll повідомили, що вони працюють над створенням революційних секс-ляльок, які будуть випущені в наступному році, в оголошенні, яке схвилювало їх підписників в Instagram.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «Daily Star»

Фабрика секс-роботів в стилі "Світ Дикого Заходу" оголосила, що в новому році буде випускати новаторські ляльки.

RealDoll порадував своїх шанувальників в Instagram коротким поглядом на співробітників, які працюють над їх останніми творіннями в штаб-квартирі в Лас-Вегасі.

У повідомленні говорилося: "Ми придумуємо дещо нове, щоб порадіти на Новий Рік!! Тримайте їх в чистоті до відмінного 2022 року! #Realdoll".

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Співробітники
Співробітники

На знімку видно, як двоє співробітників змішують силіконовий розчин, в той час як інші напівфабрикати ляльки висіли на задньому плані, чекаючи завершення.

Хоча потенційні покупці ще не могли побачити, що буде в новому році, вони, тим не менш, були в захваті.

До посту, який отримав 81 лайк від ентузіастів секс-ляльок, один користувач прокоментував: "З нетерпінням чекаю цього!!"

Тим часом, інші просто залишили смайлики, висловивши своє захоплення новиною.

Лялька для утіх
Лялька для утіх

Компанія розмістила в Instagram фотографію одного зі своїх творінь, Олівії, з таким яскравим обличчям, що люди подумали, що вона насправді справжня жінка.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у НАСА повідомили про незрозумілу аномалію.

Нагадаємо, що вчені придумали нову ракету, яка летить на пляшках з-під молока.