Адаму Дженну заборонили літати з United Airlines після спроби надіти червону річ в якості маски на борту рейсу в Вашингтон, округ Колумбія, але він сказав, що спробує ще раз.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловікові заборонили літати в United Airlines після того, як він одягав червоні стрінги в якості маски для обличчя при посадці на рейс на знак протесту проти обмежень пандемії.

Через витівки Адама Дженна в аеропорту Форт-Лодердейл, штат Флорида, його вигнали з літака, що прямував до Вашингтона, округ Колумбія, в середу вранці.

Хлопець з Кейп-Корал сказав NBC 2: "Все це дурниця. COVID не знає, що ми знаходимося на крейсерській висоті. Це нерозумно. Все це - театр".

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Адам Дженн
Адам Дженн

Однак Дженн стверджує, що цей інцидент був не першим, коли він перетворив нижню білизну в маску на борту літака.

Він наполягав на тому, щоб в четвер полетіти іншою авіакомпанією, використовуючи те ж тимчасове маскувальне покриття.

Він додав: "Кожен політ викликав різну реакцію з боку льотного екіпажу. Деякі з дикою вдячністю, інші - з конфронтацією. Сподіваюся, у Spirit Airlines краще почуття гумору".

Представник United Airlines похвалив співробітників авіакомпанії за те, що вони зіткнулися з пасажиром, який порушив правила Covid.

Адам Дженн
Адам Дженн

У заяві для New York Post сказано: "Замовник явно не дотримувався федерального мандату на використання масок, і ми цінуємо, що наша команда вирішила проблему на землі перед зльотом, уникаючи будь-яких потенційних збоїв у повітрі".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що літак врізався в машину на злітній смузі.