38-річний Адам Дженн поступово стає все більш і більш популярним після того, як був змушений покинути рейс з Форт-Лодердейла до Вашингтона з тієї причини, що на обличчі він носив зовсім не маску - а жіночі трусики.

Повідомляється, що інші пасажири вирішили вийти разом з ним на знак солідарності. Співробітники повітряного судна, що чутно на відеозаписі, кажуть Йому - вам доведеться вийти з літака, ми не дозволимо вам подорожувати.

Чоловік зі стрингами на обличчі, скріншот: Youtube
Чоловік зі стрингами на обличчі, скріншот: Youtube

Адам Дженн з Флориди заявляє, що нижня білизна відповідає вимоги TSA, тому він і носив його. Чоловік не погодився з правилом, в якому говориться, що всі пасажири зобов'язані носити саме маски в літаках. Хоча на сайті United Airline говориться, що захисні засоби повинні повністю закривати рот і ніс - тобто, жіночі стрінги повністю виконують дані Умови.

Літак S7, фото "ngs"
Літак S7, фото "ngs"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Подібне з ним сталося і на рейсі Delta Airlines. Подібна поведінка, за словами Дженн, має продемонструвати, що вимога про маски абсурдна. Бо згодом пасажири все одно знімають їх, коли п'ють воду або вживають їжу. Тому частина пасажирів і вийшла разом з ним, в якості демонстрації підтримки. За це Адам і подякував їм.

"Спасибі їм, тому що вони побачили цю несправедливість, що це не мало сенсу, тому вони і встали", - каже чоловік.

Нагадаємо, літак врізався в машину на злітній смузі і задимівся, пасажири залишилися всередині: є постраждалі, кадри з місця НП

Як повідомляв "Знай.ua", тепер літати не страшно: у мережі показали найкрасивішу стюардесу України

Знай.ua писав, пасажирів висадили з літака через перевагу, Птушкін з "Орла і Решки" ошалів: "Було важко летіти"