Багато пар намагаються урізноманітнити своє інтимне життя, особливо це відчутно для пар на відстані, які не мають можливостей для фізичного контакту.

Однак, буває таке, що "експерименти" закінчуються подорожжю до лікарні і хірургічним втручанням.

Про таку історію повідомляє видання "DailyStar".

Розі Саншайн подзвонила своєму хлопцеві по FaceTime і після цього потрапила до лікарні.

Пара сподівалася оживити своє сексуальне життя, тому придбала силіконову іграшку.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Розі експериментувала з пристроєм, довжина якого становила 10,3 см від кінчика до основи і 4,4 см завширшки.

Але відчувши "хлопок", 21-річна дівчина зрозуміла, що іграшка повністю прослизнула всередину неї.

Вона витратила годину, намагаючись витягнути предмет із заднього проходу, але врешті-решт була змушена попросити свого сусіда по будинку відвезти її в лікарню.

Розі Саншайн
Розі Саншайн

Лікарі зробили рентген і, на щастя, змогли вручну видалити прикрашену кристалами іграшку, не вдаючись до хірургічного втручання.

Розі з Центрального Лондона сказала: "Це була класична історія на відстані: у той час я була в FaceTime зі своїм хлопцем, і ми мило поговорили, і подумали, що я буду трохи авантюрною. Я вперше спробувала цю абсолютно величезну анальну пробку, вона була найбільшою з тих, що я пробувала, але потім я відчула хлопок. Я подумала, що вона певно випала, тому я потягнувся, щоб засунути її назад, але її там не було... Був цей божевільний момент, коли я озиралася навколо і думала: "Вона впала з ліжка, де це могло бути?" а потім мене осінило, що вона не випала, а впала всередину мене".

Рентген Розі Саншайн
Рентген Розі Саншайн

Розі зазначила, що спочатку це було жахливо, але тепер навіть здається забавним і всі в лікарні визнали це смішним. Однак, надалі дівчина не збирається купувати щось подібне.

Нагадаємо, що зірка "Жіночого кварталу" Аліна Гордієнко вибила зуб під час сексу.

Раніше ми повідомляли, що 32-річна мама продає себе чоловікам, щоб подарувати синові Різдво.