Кадри з весілля показують, як наречена виконує унікальний перший танець для свого нареченого, який включає в себе тверк і звабливий танець на ногах. Наречена була в стрінгах і сукні з відкритою спиною.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Наречена покинула Інтернет, приголомшеними після того, як виставила напоказ свою попу у весільній сукні без спинки і виконала непристойний танець для нареченого.

У вірусному відео, завантаженому в Instagram і переглянутому 3 мільйони разів на Twitter, наречена гладить по волоссю свого чоловіка, який одягнений в білий піджак і сидить в кріслі.

Потім вона йде вперед і нахиляється, щоб оголити свою дупу в білих весільних трусиках, а потім танцює парний танець нареченого.

Камера повертається, показуючи її подружок нареченої, які виступають в ролі танцівниць, а потім наречена кидається на підлогу для тверка.

Спочатку він був знятий Користувачем @ _1karin, але якось був опублікований в Інтернеті, викликаючи дебати про те, чи гарячий поворот першого танцю був веселим і креативним або сирним.

Весілля
Весілля

"Це кількість людей, які повинні були схвалити це для мене заздалегідь. Подружки нареченої в цьому беруть участь? Ніхто не закрив це?", "Вона танцює для свого чоловіка. Скромність - це термін, придуманий чоловіком, який не був упевнений в тому, що демонструє свою половинку", - залишили свої відгуки користувачі соціальної мережі.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли, як гуляли весілля наші предки.