30-річна дівчина з Каліфорнії Демі Скіппер в соціальній мережі TikTok відобразила процес придбання будинку після того, як за останні півтора року продала всі речі, які у неї були, починаючи з маленької шпильки для волосся.

Житлове приміщення з двома спальнями, ванною кімнатою і величезним заднім двором обійшлося їй в 80 тисяч доларів, які вона не віддала з власної кишені, а просто успішно наобміняла всіляких речей.

Демі Скіппер, фото: Instagram
Демі Скіппер, фото: Instagram

У неї в наявності був і велосипед Peloton, і діамантове намисто, які вона використовувала для отримання більшого і кращого активу. У підсумку вона зробила близько 30 угод.

"Я торгую шпилькою, поки не отримаю будинок", - говорить Демі в першому відео.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Потім вона сторгувала дешеві сережки, склянки Margarita, пилосос Bissell та інше, використовуючи Facebook, eBay для своїх угод. Якось їй навіть вдалося отримати сноуборд за 95 доларів в обмін на пилосос для людини, яка потребує чищення килима. Цей же сноуборд вона згодом обміняла на Apple TV 4K за 180 доларів.

Демі Скіппер, фото: Instagram
Демі Скіппер, фото: Instagram

За її словами, люди навіть готові нести збитки. Хтось відчайдушно потребував її Xbox за 320 доларів в обмін на MacBook Pro, вартістю близько 400 доларів. А її кросівки Jordan 1 Reverse Shattered Backboards легко пішли людині, яка зі свого боку віддала iPhone 11 Pro Max.

Нагадаємо, "Я що не маю права?": пенсіонерка 20 років тягне тонни сміття в свій будинок - сусіди на межі, купа вище даху

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік придбав квартиру з прописаною в ній незнайомкою - "Платив комуналку за двох"

Знай.ua писав, матеріальна допомога при народженні дитини: українці знайшли спосіб отримати більше ніж 41 280 грн, що потрібно зробити