Прийшов час поговорити про те, що претендує на вічність. Журналісти та ведучі програми "Твій день" розповіли чудову історію про міцні почуття і про поняття подружня вірність. Справа в тому, що українська сім'я зі Степана і Любові Чернюкових вже разом цілих півстоліття.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми "Твій день" в мережі YouTube.

Історія Стьопи і Люби, скріншот: YouTube
Історія Стьопи і Люби, скріншот: YouTube

Звичайно, ця історія не може не надихати. Тепер уже важко уявити, що Люба і Стьопа прожили разом 50 років. У 2021 році вони святкують так зване золоте весілля.

За їхніми словами вони не втратили почуття кохання і навіть розповіли, як познайомилися, через що навіть розлучалися і навіщо знову прийшли реєструвати шлюб. Це просто неймовірна парочка, і наші читачі теж можуть дізнатися історію Чернюкових.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Історія Стьопи і Люби, скріншот: YouTube
Історія Стьопи і Люби, скріншот: YouTube

За словами Люби, найголовніше - це кохання і повага. А ось глава сімейства, спираючись вже на тростину відповідально заявив, що головне в міцних і справжніх почуттях - це довіра один до одного.

Раніше повідомляли, молода мама заборонила коханому дружити з жінками, навіть по роботі: "Позбавляє чоловіків...".

Як повідомляв Знай.uа, вічна любов, як з Трініті з "Матриці": Кіану Рівз і Вайнона Райдер разом вже 30 років, історія відносин найміцнішої пари.

Знай.uа писав, Марічка Падалко показала, що звалило з ніг її доньку: довелося відлежуватися.