Українцям показали дуже цікавий проект, який стосується радянського автомобіль. Один український умілець зміг модифікувати Старий Запорожець так, що йому зможуть здивуватися всі цінителі екзотики.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі "Авто", повідомляв Hyser.

Стало відомо, що один чоловік вирішив модифікувати Запорожець. Він прибрав задні сидіння для того, щоб поставити туди двигун.

Варто відзначити, що не дивлячись на огидну зовнішність і жахливу непрактичність радянського Запорожця, він завжди міг похвалитися своєю прохідність. Запорожець ЗАЗ-968М виявився не таким вже й безпорадним, як здається на перший погляд.

Навіть в нинішні часи знаходяться справжні фанати запоріжців, які із задоволенням їх купують і роблять з них модифікованих «монстрів».

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Цього разу один з любителів джип-тріалів віддав належне ЗАЗ-968М і перетворив його на справжнього позашляхового монстра з малолітражки.

Один з українських майстрів показав твоє творіння, яке підкорило весь інтернет.

Якщо звернути увагу на Запорожець-позашляховик, то можна помітити, що на ньому стоїть позашляхове масивне шасі «Кулібін». Завдяки наполегливій і довгій роботі, українець зумів поставити на Запорожець ці незвичайні деталі.

Варто відзначити, що цьому автомобілю довелося вкоротити дах і він став двомісним, як справжній спорткар. Інше місце знадобилося для того, що поставити найпотужніший двигун замість задніх сидінь.

Це короткобазна модель легко впорається з будь-яким бездоріжжям, так як вона має потужність в 100 кінських сил.

Нагадаємо, що унікальний Москвич, який був створений для ралі збираються продати: 1,1 млн за раритет.

Раніше повідомляли, що українам показали випробування над першими "запорожцями": унікальні ретромобілі, які "розірвали" СРСР

Також, в мережі продають раритетний "Запорожець" за копійки – тільки подивіться на цей колір