У той час, коли український уряд продовжив адаптивний карантин до 31 березня 2022 року, цілий ряд держав-членів Європейського Союзу змінили правила в'їзду для громадян України.

Такі зміни було прийнято, за офіційною версією, на фоні поширення штаму "Омікрон" деякі з країн Європи прийняли рішення ввести більш жорсткі обмеження на перетин кордону.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Бориспіль, фото: Facebook
Бориспіль, фото: Facebook

Польща - тим, хто прибуває не з ЄС доведеться пред'явити негативний ПЛР-тест, який зроблено не пізніше, ніж через 24 години. Подібні умови діятимуть навіть для повністю вакцинованих громадян.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Греція - абсолютно всім мандрівникам, наступним до Греції також необхідно буде пред'явити негативний ПЛР-тест, зроблений не пізніше, ніж за 48 годин.

Фінляндія - влада попередила, що вводитимуть обмеження на в'їзд, які діятимуть до 16 січня 2022 року. Там планується зажадати ПЛР-тест у всіх мандрівників і скоротити час його дії з 72 до 48 годин.

Італія - країна закрилася для українських туристів. Перетин кордону дозволено тільки тим громадянам, які мають посвідку на проживання або їдуть на роботу, навчання, лікування.

Раніше повідомляли, українець за вакцинацію отримав позашляховик: "плюшки" вийшли на новий рівень після телевізорів і електросамокатів.

Як повідомляв Знай.uа, українцям дали ще один шанс отримати 8000 грн: кому світить допомога від держави і що для цього потрібно.

Знай.uа писав, більше ніяких шприців? Вакцинацію тепер робитимуть струменем повітря.