Стало відомо про те, що в Україні продовжили адаптивний карантин, цього разу до 31 Березня 2022 року. Таке рішення ухвалив Кабінет міністрів на черговому засіданні.

Про таке рішення заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду. Адаптивний карантин був продовжений до 31 Березня 2022 року, а це означає, що 31 Грудня, як це було заявлено раніше, все не закінчиться.

Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України
Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України

"Для того, щоб максимально протидіяти пандемії і захистити здоров'я людей, Уряд продовжує адаптивний карантин до 31 Березня 2022 року", - заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Це означає Те, що всі правила, які були встановлені раніше, залишаються в силі. Серед них відвідування публічних місць з covid-сертифікатами, носіння медичних масок, а також дотримання дистанції.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Денис Шмигаль - фото Кабмін
Денис Шмигаль - фото Кабмін

Також, стало більше областей, які відносяться до жовтої зони. Починаючи з середи, 15 грудня послабили карантин у Вінницькій та Хмельницькій областях. Є ймовірність, що наступного тижня з цієї зони вийдуть ще Житомирська та Сумська області.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Не так давно в Україні ще змінилися правила для жовтої зони карантину. Наприклад, відвідувати громадські заклади в жовтій зоні можуть тільки люди з щонайменше одним щепленням і жовтим сертифікатом або довідкою, які підтверджують вакцинацію. Це ж відноситься і до співробітників. Для того, щоб відвідати громадські заклади можна буде пред'явити сертифікат одужанні, а також негативний тест на коронавірус.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що МОЗ розширило список регіонів "червоної зони": що буде працювати в містах і які обмеження діють

Раніше повідомлялося, що в "червоній" зоні карантину до Андрєєва дня: в Україні продовжили жорсткі обмеження, але не у всіх

Також, одурманені карантинами українці побилися в черзі в лікарні: не гірше Мортал Комбат.