Ялинкові прикраси цього року додали в ціні. А все через збільшення вартості сировини та електроенергії. Тож скільки коштує цього року прикрасити новорічне дерево, і як відчутно заощадити на декорі, щоб не заощадити на красі, розповіли в "Сніданку з 1+1".

За словами продавців новорічних прикрас, цього року вони подорожчали приблизно на 20%.

Іграшки на Новий рік
Новорічні іграшки

Щоб прикрасити ялинку висотою 1,8 метра, потрібно приблизно 100-120 елементів. Тим, хто хоче заощадити, рекомендують звернути увагу на великі іграшки, які одразу закривають велику площу ялинки. До того ж, масивний декор зараз в моді.

Велика пластикова сніжинка діаметром у 25 сантиметрів коштує десь 100 гривень, а на стандартну ялинку таких прикрас треба шість-сім штук. Десяток пластикових кульок по 40 гривень, пару символів року по 100 гривень – ялинка обійдеться у 110-1200 гривень.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Скляні іграшки коштують дорожче – від 120-150 гривень.

Красиві, деталізовані скляні вироби обійдуться десь у півтисячі гривень. Тож, щоб оновити «яликовий гардероб», цього року доведеться викласти чималу суму.

Раніше повідомляли, частину українців залишать без Нового року: до головної ялинки пустять тільки з сертифікатами.

Як повідомляв Знай.uа, під вікнами у Зеленського прикрасили ялинку і поставили карусель - "Набагато крутіше, ніж..."