Китаєць покусав чоловіка через те, що переплутав його з новим бойфрендом свого хлопця. Про це повідомляє портал hk01.

Чоловік дуже ревнував свою колишню дівчину і хотів повернути її. Разом з цим він ненавидів її нового нареченого і мріяв йому помститися. У якийсь момент він прийняв спробу, але обізнався.

Чоловік виїхав з підземної парковки і зустрів хлопця і жінку, які йшли по узбіччю дороги. У якийсь момент пішохід перегородив дорогу автомобілісту.

Водій запитав, що сталося, проте йому не відповіли. Пішохід застрибнув на пасажирське сидіння накинувся зі спини почав душити і сильно кусати. На заперечення водія і спроби дізнатися, що відбувається, він не відповідав. Після цього він втік. Водій поїхав до лікарні і сфотографував свої шрами.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

З'ясувалося, що молодий чоловік виявився об'єктом місці. Однак агресор помилився, і насправді накинувся не на того.

Також Знай писав, майже як у поганому сні: дніпрянин втік від дружини і прокинувся від спроби пограбування. Крадіжка автомобільних коліс-явище досить поширене в нашій країні, і Дніпро - не виняток

Раніше повідомляв Знай, шахраї вкрали з банку 35 млн $, підробивши голос директора: у фінустанові навіть нічого не запідозрили. Аферисти вкрали з банку $ 35 млн, підробивши голос директора.