Чоловік з Китаю став справжньої зіркою в мережі через свою зовнішність. Виявилося, що він дуже схожий на главу компаній SpaceX та Tesla Ілона Маска.

Про це повідомляє "world of buzz".

Нещодавно у мережі з'явилося відео чоловіка з Китаю біля його автівки. Воно одразу ж стало вірусним, адже головний герой відео, як дві краплі схожий на відомого бізнесмена Ілона Маска.

Чоловік схожий на Ілона Маска, скріншот
Чоловік схожий на Ілона Маска, скріншот

Чоловік на відео був так схожий на главу SpaceX та Tesla, що користувачі мережі почали сумніватися, що це інша людина. Деякі іронічно зазначили, що це близнюк Ілона Маска. У мережі почали жартувати, що у Китаї дійсно можна знайти все, що захочеш.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чоловік схожий на Ілона Маска, скріншот
Чоловік схожий на Ілона Маска, скріншот

Один користувач Facebook навіть сказав, що ви можете отримати власного Ілона Маска через Taobao, китайську платформу для онлайн-магазинів.

Чоловік схожий на Ілона Маска, скріншот
Чоловік схожий на Ілона Маска, скріншот

"Отримайте власного Ілона Маска через Taobao", - зазначив користувач мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Ілон Маск прийшов на церемонію вручення "Людини року" з сином: розчулив усіх. Відомий бізнесмен показав аудиторії свого сина з незвичайним ім'ям.

Раніше Знай писав, Ілон Маск покинув Граймс з сином через відстань: колонізація Марса виявилася цікавішою. Відомо, що їхні стосунки почалися ще в 2018 році, в травні. І вже через два роки у них народився малюк зі складним ім'ям X Æ A-Xii, яке містить в собі невідому змінну.

Також Знай повідомляв, "Їсти тепер не може": Ілон Маск осоромився з "клоччям" на голові і став посміховиськом?. Ілон Маск не вперше стає приводом для мемів, на цей раз користувачі висміяли його нову стрижку.