Напій, зроблений з величезних тарганоподібних істот, що мешкають на Далекому Сході, називається Insect Sour і, як кажуть, несе унікальний фруктовий аромат феромонів самця тайванського гігантського водяного жука.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Нам кажуть, що через брак їжі, поїдання комах може бути секретом майбутнього виживання людства. Так як щодо того, щоб запити поживний салат з тарганів смачним пивом на основі комах?

Insect Sour ("Кончу Сауер" по-японськи) - це останній напій на основі клопів, що з'явився на Далекому Сході.

Немає ніякої спроби приховати жахливе походження напою, на етикетці є гігантське зображення гігантського водяного жука, широко відомого як "індіанець, що кусає пальці ніг".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пиво з клопів
Пиво з клопів

Відомо, що комахи, які можуть досягати більше чотирьох дюймів у довжину, полюють на інших прісноводних істот, таких як інші комахи, риби і невеликі земноводні.

Але вони вважаються делікатесом у південній та південно-східній Азії і часто потрапляють у пастку у великих кількостях через те, що їх приваблює особливе світло.

Особливо цінується самець тайванського гігантського водяного клопа за його солодкий, майже фруктовий смак, який порівнюють з креветками хорошої якості. Їх або варять і їдять цілком, або використовують в якості приправи для супів і рагу.

А тепер виробники Bugs Farm стверджують, що вловили в букеті пива унікальний аромат чоловічих феромонів водяних комах. Звичайно, "екстракт гігантських водяних комах" вказаний на пляшці як основний інгредієнт напою.

Пиво з клопів
Пиво з клопів

Виробники рекомендують пити їх холодний напій міцністю 5%, що може приховати його унікальний аромат.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", українцям розповіли про зростання цін на алкоголь.