Юлія Тимошенко пройшлася по Раді на підборах, все молодше і молодше - "Хто коляску стирив?"

Українська зірка великої політики, колишня кандидатка в президенти країни, лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко стала зіркою соцмереж завдяки своєму бездоганному вигляду. Відповідне відео опубліковано на сторінці novyny.live у соцмережі "ТікТок".

На відео Тимошенко граціозно крокує до трибуни на височенних підборах. На ній червоно-чорний костюм, а волосся зібране в акуратний хвіст на потилиці.

"На колясці хороша була", "Та так, в лабутенах", "З туфлями на шпильці", "Тимошенко – актриса ще та", "З їх баблом соромно погано виглядати", "Хто коляску стирив?", "Міс Ботокс" - коментують побачене люди.

Юлія Тимошенко - скріншот
Юлія Тимошенко - скріншот

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

З 1 січня в Україні подорожчає алкоголь: на які напої злетить ціна відразу після Нового року

Отже, з 1 січня 2022 року в Україні вводяться нові правила розрахунку "пивного акцизу", який буде розраховуватися виходячи з кількості етилового спирту в напої. Пиво оподатковуватиметься за ставкою 59,82 грн за 1 л етилового спирту, витраченого на його виробництво. Зараз же діє податок у розмірі 2,78 грн за літр пива незалежно від його міцності.

Нові ціни встановлені в такому порядку:

Пиво, міцність якого 4%, подешевшає на 39 копійок. Пиво міцністю 8% - подорожчає на 2 грн 1 копійку.

Для інших видів алкоголю акцизний податок підвищується на 5%.

Магазин, продукти - фото Знай.ua
Магазин, продукти - фото Знай.ua

Анна Богдан зізналася, що її дратує в Михайлі Заливако: "Кицьку може понюхати"

Ганні вдалося взяти в полон серце Михайла на проекті "Холостяк", і після його закінчення закохані продовжили бути разом. Вони стверджують, що добре вивчили один одного за цей час. Тому їм влаштували перевірку. На питання про улюблені квіти Ні чоловік назвав гортензії, півонії, але не орхідеї. Анна ж назвала орхідеї, півонії.

"Орхідеї - ні. Вдома дві стоїть, і померли", - каже Михайло.

Анну в Михайла дратує звичка все нюхати.

"Волосся нюхає, кішку може понюхати", - скаржиться Богдан.

Анна Богдан і Михайло Заливако, фото: jetsetter.ua
Анна Богдан і Михайло Заливако, фото: jetsetter.ua

Роман Свечкоренко пояснив, чому Злата Огнєвіч вибрала не того на "Холостячці" і передрік повернення Тарапати: "Не оцінили"

Регулярно чоловік дає різні поради по відносинам, ділиться красивими фото, а також останнім часом відкриває закулісся шоу "Холостячка". Незважаючи на те, що Злата його не вибрала, він знайшов своїх людей там.

"Вдячний проекту, що зустрів таких крутих людей у своєму житті. Можливо багатьом глядачам хотілося б, щоб учасники між собою влаштовували конфлікти, бійки і щось подібне. Навіть погоджуся, що за таким було б цікавіше дивитися" - пише чоловік, і одночасно подякував телеканалу, який підібрав крутих чоловіків, які завжди прийдуть на допомогу, і не будуть діяти заради своєї вигоди.

Скрін, Instagram Свічкоренко
Скрін, Instagram Свічкоренко

У родині Ірини Білик велике щастя, горда мама світиться від радості: "Маленьке диво"

Цього разу виконавиця поділилася зі своєю більш ніж 360-тисячною аудиторією радісною новиною - у її молодшого сина сьогодні Уродини. Хлопчик Табриз Аслан ОГЛИ Ахмадов народився 8 грудня 2015 року за допомогою сурогатного материнства. Цього року малюкові виповнюється шість років. Співачка опублікувала архівний знімок свого малюка.

"З Днем Народження, улюблений наш @tabrizakhmadov! Сонячний малюк", - підписала вона опубліковане фото, на якому нахилилася до зовсім ще маленького Тарбізу.

Ірина Білик з сином, фото з instagram
Ірина Білик з сином, фото з instagram