Український заробітчанин, який втратив у польському стриптиз-барі 800 тисяч гривень, розповів про свій прикрий досвід. За його словами, він просто перестав розуміти, що із ним відбувалося, передає Polsatnews.pl.

Чоловік зізнався, що до бару його з друзями заманили дівчата, які там працюють. Хлопцям пообіцяли безкоштовну першу випивку і приємний вечір.

Однак вже в барі виявилося, що напої були платними, а до компанії приєдналися ще кілька жінок.

Українця запросили до VIP-кімнати, а далі Петро не пам’ятає того, що з ним відбувалося.

"Я підозрюю, що вони щось додали в мій напій, і я втратив розуміння того, що роблю. Мені поставили термінал для введення ПІН-коду. Які були суми, гадки не маю. Всі гроші з мого рахунку були списані. У мене на рахунку залишилося лише 400 злотих", – згадує чоловік.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Стрип-клуб / фото: Facebook " Paradise Show Bar"
Стрип-клуб / фото: Facebook " Paradise Show Bar"

На вимогу місцевої прокуратури клуб, де відпочивав українець, надав відеозаписи того, що відбувалося в той вечір. Там наголосили, що клієнта ні до чого не примушували. В Окружному суді Варшави пояснили, що навіть якщо чоловік був в стані алкогольного сп'яніння і стверджує, що нічого не контролював – правоохоронці все-одно вважатимуть, що він відповідав за свої дії.

Видання, яке розпитувало постраждалого, зазначає, що подібні ситуації трапляються дуже часто за одним і тим же сценарієм.

Стриптиз, Росбалт
Стриптиз, Росбалт

«На жаль, доказів немає. Є лише один варіант - не ходити по таких місцях...», «Як казав класик: «Мозками треба відрізнятися, мізками». Може буде наукою для інших мужиків, які мають високу думку про свою крутість», «За досвід треба платити!», - пишуть у коментарях до повідомлення українці.

Раніше повідомляли, у Польщі після затримання копами загинув молодий українець: стало важко дихати, втратив свідомість.

Як повідомляв Знай.uа, український заробітчанин відкусив вухо земляку в Польщі.

Знай.uа писав, українець поїхав на заробітки у Польщу і "випадково" спустив 800 тисяч на "нічних метеликів": "Дівчата щось підсипали".