Українець, який поїхав на заробітки до Польщі, примудрився витратити в стриптиз-клубі майже мільйон гривень. Про це розповіли у Mukachevo.net.

Як зазначається, постраждалий на ім’я Петро вирішив погуляти у компанії друзів і трохи перебрав із випивкою. Коли компанія йшла повз go-go клуб, дівчата, які прогулювалися поруч, запросили їх зайти та розважитися в їхньому закладі.

Пізніше українця, який не скупився на витрати, запросили до VIP-зали, а подальші події він, за його ж зізнанням, не пам'ятає.

Єдине, що залишилося в пам’яті чоловіка – як до нього час від часу підносили банківський термінал, щоб він вводив пін-код до свого рахунку. Проте він не розумів, які суми йому показували.

Стриптиз, Росбалт
Стриптиз, Росбалт

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чоловік вважає, що йому могли щось підсипати в напій.

Отямившись, українець зрозумів, що його обдурили і обікрали. Він звернувся до місцевої прокуратури, однак там відмовилися порушувати справу. У суді відхилили апеляцію.

Річ в тім, що камери відоспостереження в стрип-клубі не зафіксували, щоб чоловіка до чогось примушували силою, тож суд не побачив складу злочину.

Раніше повідомляли, у Польщі після затримання копами загинув молодий українець: стало важко дихати, втратив свідомість.

Як повідомляв Знай.uа, український заробітчанин відкусив вухо земляку в Польщі.

Знай.uа писав, нові ціни змусять українців відмовитися від цукру: магазини завищують вартість в 1,5 рази.