Шум навколо нового електрокара компанії Ілона Маска Tesla Cybertruck повинен стати на конвеєр в штаті Техас під кінець 2022 року. З моменту презентації прототипу в 2019-му конструкція авто трохи змінилася. З'явилися повнокероване шасі і версія з чотирма моторами.

А днями глава компанії Ілон Маск відповів на питання, Чи буде Tesla пропонувати пікап в різних кольорах: "Cybertruck може мати будь-який колір, якщо тільки він ніякий" (Cybertruck can have any color you want, so long as it's nothing).

Tesla Cybertruck, скріншот: YouTube
Tesla Cybertruck, скріншот: YouTube

Маск уточнив, що спочатку машина буде хизуватися незабарвленим кузовом, (нагадаємо, він виконаний з нержавійки), хоча в подальшому не виключені заводські варіанти обклеювання. А поки шеф запропонував звертатися за плівкою до сторонніх фірм.

Tesla Cybertruck, скріншот: YouTube
Tesla Cybertruck, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слова Маска є відсиланням до фрази, приписуваної Генрі Форду ("колір автомобіля може бути будь-яким за умови, що він чорний"), сказану про модель Ford T. Вибір чорного тоді був обумовлений дешевизною такої фарби і її швидким висиханням.

З нержавійкою ситуація інша. Теоретично її можна фарбувати. Але процес складний, а якість забарвлення виходить неважливим. З цієї причини незабарвленими випускалися знамениті Делореани (з х/ф "Назад у майбутнє").

Раніше повідомляли, "Вирішив змінити...": Ілон Маск приголомшив всю планету раптовою заявою.

Як повідомляв Знай.uа, "Олов'яний банан" зі світу мопедів - для елегантної молоді 60-х років: крутіше за "Яви" і потужніше трактора.

Знай.uа писав, у ГАЗ-21 був "будинок на колесах" ще коли Ілон Маск про нього не думав: "Запізнилися років на 40".