На охоронців ТЦ "Епіцентр" поскаржилися родичі 67-річної жінки. Її зять повідомив, що співробітники установи нібито її роздягли, через що у пенсіонерки стався інфаркт.

Як зазначає портал ТСН, зять пояснив, що у жінки серйозні проблеми з кістками і вона ходить з кардіостимулятором. Вона "рівняє" собі спину за допомогою дощечки, іноді підкладає вішалку для одягу.

Як повідомив чоловік, пенсіонерка пішла в Київський "Епіцентр" і нарвалася на грубість з боку охоронців закладу.

"Її просто фізично зупинили, схопили за руки, заламали і повели кудись. Залякали, змусили роздягнутися. Вона не все пам'ятає в такому стресі, до ранку не спала. Двічі втрачала свідомість", - зазначив зять постраждалої.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як доказ родич показав фото попереднього висновку кардіограми, а також фото огляду терапевта після події.

Поки, Як заявив родич, заяву в поліцію написати не встигли.

Ситуацію прокоментували представники магазину. Вони пообіцяли розібратися в обставинах події.

"Безпека відвідувачів наших ТЦ - один з головних пріоритетів роботи компанії. Тому керівництвом торгової мережі вже ініційовано службове розслідування, метою якого є з'ясування причин і обставин виникнення інциденту в торговому центрі", - зазначають вони.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Івано-Франківськ перетворився на казкову Лапландію, з'явилися кадри засніженого міста. У ніч на 8 грудня на Івано-Франківщині випало від 10 до 20 сантиметрів снігу. Білою ковдрою покриті дахи, дерева і статуї.

Нагадаємо, магнітні бурі накриють Землю на святого Миколая і Новий Рік: календар небезпечних дат у грудні

Як повідомляв "Знай.ua", як захиститися від обмороження при холодах: поради лікаря для українців на зиму 2022.На столицю насуваються серйозні заморозки. Головлікар Київського міського центру Отто Стойка розповів що робити при холодах.