Католицький священик в Італії розповів дітям, що Санта-Клауса не існує, за що єпархії довелося вибачатися. Про це повідомляє портал Associated Press.

Йдеться про сицилійського єпископа Анатоніо Стальяно, який під час релігійного фестивалю перед дітьми заявив про неіснування казкового персонажа і те, що його червоний костюм був створений компанією Coca-Cola для реклами.

Однак місцеві італійські ЗМІ заговорили про цю історію, що призвело до масового обурення батьків. У підсумку представнику прес-служби єпархії довелося принести вибачення за слова священнослужителя.

Класичне зображення Санта Клауса
Класичне зображення Санта Клауса

"Санта-Клаус - це ефективний образ, що передає важливість дарування, щедрості, обміну. Але коли цей образ втрачає сенс, Санта-Клаус починає символізувати споживацтво, бажання володіти і купувати. Тоді образу потрібно надати нового змісту", - повідомляє Ното Алессандро Паоліно.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також представник єпархії заявив, що представники католицької церкви не повинні руйнувати уяву дітей.

Нагадавши, зірка " МастерШеф "Євген Клопотенко пофліртував зі Славою Камінською:"Моя Мерлін Монро".Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.

Як повідомляв Знай.иа, Євгену Клопотенку на радість: у Раді пропонують запровадити День борщу. Відповідний законопроект вже зареєстрований, його ініціаторами стали нардепи від кількох політичних фракцій

Також портал Знай.иа писав, що звсезда "МастерШеф" Євген Клопотенко перетворив котлети і гречку в щось більше, ніж їжа: це доступно всім