В одному з дитячих розважальних ТЦ сталася НП з дитиною. Про це повідомляє портал News.lab.

Подія сталася в місті російському місті Красноярськ. Маленька дівчинка спустилася по гумовій гірці, на якій звисала мотузка для підйому.

Дівчинка починає котитися з гірки, під час спуску бовтається мотузка обвивається навколо шиї дитини, і він висне на ній. Все, що відбувається на відео зняв супроводжуючий дівчинку дорослий. Він же і надав їй допомогу.

За словами батьків дитини, адміністрація торгового центру не надала ніякої допомоги дівчинки. Також вони повідомили в поліцію про подію.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У соціальній мережі думка розділилася. Хтось порахував, що винні ймовірно батьки, які пустили дітей на такі атракціони. А інші прийшли до висновку, що основна частина провини за подію лежить на організаторах гірки. Нібито вона вкрай небезпечно і її треба закрити. Також були і ті, хто поскаржився на небезпеку дитячих атракціонів.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Івано-Франківськ перетворився на казкову Лапландію, з'явилися кадри засніженого міста. У ніч на 8 грудня на Івано-Франківщині випало від 10 до 20 сантиметрів снігу. Білою ковдрою покриті дахи, дерева і статуї.

Нагадаємо, магнітні бурі накриють Землю на святого Миколая і Новий Рік: календар небезпечних дат у грудні

Як повідомляв "Знай.ua", як захиститися від обмороження при холодах: поради лікаря для українців на зиму 2022.На столицю насуваються серйозні заморозки. Головлікар Київського міського центру Отто Стойка розповів що робити при холодах.