Про це вона розповіла у новому випуску програми «Прогноз» з Любов'ю Завальнюк.

«Каміння – це такий подарунок, який не просто гарний, але й дуже корисний. Тому що камені мають якусь енергетику, і вони здатні цю енергетику передавати людині. І можна вибрати дуже цікавий талісман, амулет чи камінь, який служитиме нам помічником та певним енергетичним ресурсом для вирішення наших завдань», - розповіла Ганна Вергелес.

Астролог сказала, що є багато способів вибрати камінь і вони діляться на дві групи. Один спосіб це логічний, наголосила вона, коли ми користуємося якоюсь системою, наприклад, астрологічною, коли спеціально під нас підбирають мінерал чи камінь. А інший спосіб, повідомила вона, коли ми суто інтуїтивно вибираємо собі камінь.

«Я думаю, що будь-яка жінка проживала досвід, коли бачиш камінь і розумієш, що я шалено його хочу. І це точно свідчить, що ви знайшли свій камінь, який на даному етапі життя вам дуже потрібен. Є каміння, яке дуже добре зберігає тепло, наприклад, нефрит. І нефритом раніше лікували нирки, його використовували для того, аби прогрівати якісь місця. Якщо камінь вам підходить, то, як мінімум, він вам повинен подобатися. Тому потрібно звертати увагу на те, як ви відчуваєте камінь», - резюмувала Ганна Вергелес.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповідала, що ми вийшли з коридору затемнень, і ці два тижні ми маємо звільнятися від цього впливу.

Крім цього, Знай.ua повідомляв зі слів Ковальського, що у нас зараз той же самий сценарій, який через покоління просто йде по колу.