Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube з Розалією Романовою.

«Місячні та Сонячні затемнення – це явища, в яких якраз в основному беруть участь три космічні тіла: Земля, Місяць та Сонце. У нас зараз період, що ми вийшли з коридору затемнень, і ці два тижні ми маємо звільнятися від цього впливу. Цей коридор затемнень у нас почався з Місячного, а закінчився Сонячним», - розповіла Розалія Романова.

Екстрасенс сказала, що Сонячне затемнення завжди відбувається в молодик, а саме коли починається зростаючий Місяць. І в нас зараз справді благодатний період, повідомила вона, тобто ми багато всього можемо встигнути зробити. Можна купувати, продавати, домовлятися, вважає вона, але робити це з огляду на те, що за нами хвіст затемнення. І треба розуміти, що Місяць – це емоції та жіночий початок, наголосила вона, а Сонце – це розум, чоловічий початок.

«І під час усіх цих затемнень відбувається таке, що замість того, щоб чути одне одного, розум та емоції борються один з одним. І ось наше завдання встояти у цій боротьбі. У мене вийшла карта диявола, а це карта конфліктів. І ця карта закликає всіх нас бути якнайбільше миролюбними, намагатися себе витягти з ситуацій з провокаціями. Тому що ці два тижні виходу з коридорів затемнень будуть складнішими, ніж зазвичай», - резюмувала Розалія Романова.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповідала, що люди списують все на ретроградний Меркурій, якщо вони не хочуть чимось займатися.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, зі слів Ковальського, що у нас зараз той же самий сценарій, який через покоління просто йде по колу.