Хлопець розповів дуже неприємну ситуацію, що склалася навколо його дівчини і боса - вони займалися сексом на спільній різдвяній вечірці.

Хоча його попереджали, що вона кокетлива жінка, але чоловік не повірив цьому і просто проігнорував цей факт. Але ж знайомство відбулося всього місяць тому. Йому 28 років, а їй 26 і, за словами шокованого хлопця, вона неймовірно впевнена в собі. Про це повідомляє The Sun.

Вечірка, скріншот: YouTube
Вечірка, скріншот: YouTube

Хлопець розповів, що працює в сфері продажів і дуже любить те, чим займається. До того ж, він добре ладнає зі своїм босом, який старший на 12 років і завжди готовий підтримати, допомогти. У підсумку цей же начальник і вирішив влаштувати шикарну вечерю через гарну результативність їх відділу. Спочатку застілля, потім Нічний клуб. У підсумку вони приходять, відбувається знайомство і хлопець бачить, що його дівчина починає фліртувати з босом прямо на його очах. Однак він щосили намагався не звертати на це увагу.

Коли вони опинилися в клубі, хлопця відвернув його колега, але він постійно бачив свою дівчину на танцполі і те, як вона "шліфувалася тілами" з босом. Це його розлютило, він вийшов на вулицю покурити і намагався заспокоїтися. А коли повернувся в приміщення, боса і дівчини ніде не було.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вечеринка в Ухане, скриншот: YouTube
Вечеринка в Ухане, скриншот: YouTube
Скріншот: Youtube

Потім він опинився біля бару, випив кілька напоїв і тоді до нього підійшла кохана. Вона сказала, що вийшла на терасу, щоб подихати свіжим повітрям. Однак крім цього, про що 26-річний хлопець дізнався лише наступного дня, вона займалася там сексом з його босом.

Йому порадили сконцентруватися на поліпшенні свого соціального життя і не злитися побачивши свого боса на роботі.

Нагадаємо, примушував до інтиму з таксистами і кур'єрами, поки сам ховався в шафі: дівчина заявила про знущання свого хлопця

Як повідомляв "Знай.ua", переможець "Танців з зірками" Макс Леонов зізнався в зрадах дружині з партнеркою: "Був залежний..."

Знай.ua писав, зрада, маленька донька і дорослі розваги: що відомо про обранця Злати Огнєвіч на "Холостячці" Андрія Задворного