Свято Андрія Первозваного 13 грудня: передбачаємо погоду і ворожимо на щасливе заміжжя.

Сьогодні, у понеділок 13 грудня, православні відзначають свято пам’яті святого мученика Андрія Первозваного. Цей святий має особливе значення для українців, адже за легендою саме він приніс християнство на терени Київської Русі.

Скрін, відео YouTube Андрія Первозваного
Скрін, відео YouTube Андрія Первозваного

Улюблений салат українців додав у ціні: у скільки обійдеться святковий Олів'є до Нового року.

Салат "Олів'є" - блюдо, без якого багатьом людям, особливо старшого покоління, важко уявити собі новий рік. Він є чи не таким же символом свята, як ялинка і мандарини.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще
Українці підрахували, як змінилася ціна на Олів'є в 2021 році. Готувати вдома дешевше, але все-одно не кожному по кишені.

Скрін, Інформатор
Скрін, Інформатор

Григорій Решетник розкрив розчарованим українцям правду про шоу "Холостячка": "Глядач сам додумає".

Як відомо, у п'ятницю, 3 грудня 2021 року, відбувся фінальний, дванадцятий випуск найромантичнішого шоу на українському телебаченні — "Холостячка". В самому кінці за серце виконавиці Злати Огневич, яка прийшла на зміну Ксенії Мішиної в другому сезоні, залишилися боротися лише два чоловіки: Дмитро Шевченко і Андрій Задворний. У підсумку дівчина вибрала Андрія. Але багатьох шанувальників розчарував вибір української співачки.

Злата Огнєвіч і Григорій Решетник, фото: Instagram
Злата Огнєвіч і Григорій Решетник, фото: Instagram

Українки витягли 51-річного білоруса з "того світу" на відпочинку в Єгипті: місцеві лікарі не вірили, а вони рятували до кінця.

Дві українки врятували потопельника після двадцяти хвилин реанімації на пляжі - їх вже намагалися зупинити.

Реанімація. Фото: Медексперт.
Реанімація. Фото: Медкксперт.
Реанімація. Фото: Медексперт.

Колишній Влади Седан зізнався, як вона зрадила йому з Олександром Зінченком з "Манчестер Сіті": "Спалив...".

В iнтернеті з'явилося інтерв'ю з її колишнім хлопцем Андрієм Борячуком, нападником клубу "Шахтар", який виступає на правах оренди за клуб "Рух".

Олександр Зінченко і Влада Седан, фото: Instagram
Олександр Зінченко і Влада Седан, фото: Instagram