Блогер Валерія Маркатулова завітала на таксиста. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в Тікток.

Останнім часом популярність таксі як транспорту стає все більш актуальним, особливо через карантинні обмеження. Найбільші міжнародні компанії зробили бізнес на перевезеннях людей. Проте, даний вид послуг є одним з найбільш конфліктним. При цьому часто конфлікт провокує як клієнт, так і водій.

Таксі, скріншот з відео
Таксі, скріншот з відео

Зокрема блогер Валерія Маркатулова поскаржилася на водія "Яндекс.Го". На своїй тікток-сторінці вона опублікувала відеозапис конфлікту. За словами дівчини, водій образився на те, що дівчина вибрала дві адреси.

@markatysha

Решил меня высадить в мороз на пол пути, потому что я поставила 2 адреса и ему ехать долго со мной не выгодно @yandex.go

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
♬ оригинальный звук - MARKATYSHA

"Вирішив мене висадити в мороз на півдорозі, тому що я поставила 2 адреси і йому їхати довго зі мною не вигідно @yandex.go", - повідомила вона.

На відеозаписі видно, як дівчина спілкується з водієм. Він зазначив, що довга поїздка їй невигідна. У якийсь момент водій повідомляє: "ваша поїздка закінчиться тут".

Дівчина відкриває двері і повідомляє, що дуже добре що вона записала конфлікт.

Нагадаємо, українці показали справжню "труну на колесах" - трамваєм страшно і назвати: "ковбасить на швидкості"

Як повідомляв "Знай.uа", в київському метро під потяг потрапив чоловік-рух завмер: "Діставайте швидше, додому хочеться"

Знай.ua писав, Укрзалізниця спростила покупку квитків: тепер без черг в касу і досить тільки смартфона