Фахівці розповіли, яким чином варто вибирати червону рибу. Про це повідомляє телеграм-портал Народний Ревізор.

Червона риба є одним з найбільш смачним і корисним продуктом, який традиційно подається у Нового року та Різдва.

Червона риба, скріншот: YouTube
Червона риба, скріншот: YouTube

Проте перед святами українцям слід бути максимально уважними, так як ажіотаж підштовхує недобросовісних продавців спихнути поганий товар неуважним людям.

Популярні новини зараз
Росія знову готує масований ракетний удар: 20 нових бомбардувальників уже на бойових місцях Володимир путін кректав, пихкав і синів, коли з'явився з жінками: "Я розділяю біль" Чому доводиться платити за доставку газу на основі річного споживання: українці не відстають від "Нафтогазу" В Україні пенсіонери можуть отримати сотні гривень надбавки до виплат: є дві умови
Показати ще

З цієї не зайве буде дізнатися прості принципи, за якими можна впорядкувати неякісний товар. При виборі риби слід звернути увагу на:

  • Очі. У риби (стосується тушки) очі не повинні бути каламутними і впали. Очі білі і каламутні зазвичай у Старої риби. Очі повинні бути яскравими (такими, як рибу зловили);
  • Зябра не повинні бути завітриними;
  • Документ. Вивчіть маркування коробки або декларацію на товар. Якщо відмовляються показати документи, йдіть.

Нагадавши, зірка "МастерШеф "Євген Клопотенко пофліртував зі Славою Камінською:"Моя Мерлін Монро".Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.

Як повідомляв Знай.иа, Євгену Клопотенку на радість: у Раді пропонують запровадити День борщу. Відповідний законопроект вже зареєстрований, його ініціаторами стали нардепи від кількох політичних фракцій

Також портал Знай.иа писав, що звсезда "МастерШеф" Євген Клопотенко перетворив котлети і гречку в щось більше, ніж їжа: це доступно всім