Закінчився другий зимовий і грудневий тиждень - залишилося ще дуже багато питань.
Коли українцям чекати похолодання, чи будуть снігу перед Новим Роком і чи варто думати над тим, щоб одягати другу пару шкарпеток або підштаники. Невизначеність в погодних умовах завжди псує враження перед наступаючими святами, тим більше, коли мова йде про різдвяне диво.

Погода в Україні, скріншот: Youtube
Погода в Україні, скріншот: Youtube

Однак і понеділок не може порадувати кого-небудь, крім жителів західних регіонів. Там тривають сніги, іноді навіть сильні. Гори вже білі, а українці щасливі. Відомий синоптик Наталка Діденко вирішила висловитися щодо прогнозу погоди на понеділок.

"Похолодання прийде в Україну на Андрія, проте говорити про якісь серйозні морози поки немає прогностичного підґрунтя. Нехай вихідні будуть безпечними, здоровими і теплими", - пише вона в публікації.

У понеділок, 13 грудня 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -3℃ ...+14℃ вдень і -4℃ ...+9℃ вночі у всіх областях. Найхолодніше доводиться жителям західних, східних і північних регіонів. Тепліше, звичайно ж, в Криму. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду (південно-східного і північно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +2℃ ...+4℃ вдень, вночі +2℃ ...+4℃.

Прогноз погоди на 13 Грудня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 13 Грудня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, магнітні бурі накриють Землю на святого Миколая і Новий Рік: календар небезпечних дат у грудні

Як повідомляв "Знай.ua", як захиститися від обмороження при холодах: поради лікаря для українців на зиму 2022

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знай.ua писав, удар стихії стер з лиця землі цілі міста, люди чекають порятунку під тоннами металобрухту: десятки загиблих і сотні без даху над головою