На дворі 2021 рік, XXI століття - століття технологій, який передбачає створення десятків, сотень і тисяч всіляких новин, роликів, пісень і фільмів - щодня.

З розвитком камер і телефонів, люди навчилися знімати себе з абсолютно всіх сторін, без будь-яких обмежень та інше. Але особлива увага завжди приділяється тваринам - будь вони домашніми, дикими або бездомними-різниці немає. Ці красунчики завжди притягують погляди. Але хлопець, про якого ми зараз поговоримо, вийшов на новий рівень, коли почепив на нашийник свого кота камеру і показав, яким життям він живе.

Житомирський котик Міккі, скріншот: Instagram
Житомирський котик Міккі, скріншот: Instagram

Пригоди пухнастика, його конфлікт з собакою і прогулянка по деревах і дахах зібрали близько 50 мільйонів переглядів в TikTok.

"Я б подивився цілий тригодинний фільм", "Завжди замислювався, куди коти Так цілеспрямовано йдуть", "У нього такі лапки!", "У наступному житті хочу народитися котом", "У самурая немає мети - є тільки шлях", "В одному відео екшну більше, ніж у моєму житті", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

@lovegailun

#cat #fyp #dog

♬ original sound - lovegailun

Можна помітити, що кіт бродить абсолютно без будь-якої причини: вивчає локації, окремі предмети, інших живих істот.

@lovegailun

#cat #catlover #fyp #fouyou

♬ original sound - lovegailun

Нагадаємо, "Лапки в тапки": кіт Степан з Харкова після успіху з Брітні Спірс змінив імідж

Як повідомляв "Знай.ua", житомирський друг котика-мема Степана Міккі вийшов на полювання: Брітні Спірс не встоїть

Знай.ua писав, мурзик-бодібіодер підкорив мережу потужними біцепсами - "Котонеггер"