У неділю, 12 грудня 2021 року, в середині першого зимового місяця нас чекала магічна дата — 12.12.

У цей особливий день, яким його робить Нумерологія, можна спокійно залучити удачу і благополуччя, чого в православному світі можна досягати за допомогою молитов. Ці дві дюжини в датах все ж можуть зробити життя і гірше, в залежності від того, які сигнали надсилаються Вами Всесвіту.

Українці в супермаркеті, скріншот: Youtube
Українці в супермаркеті, скріншот: Youtube

У цей день, 12 грудня, дуже важливо прислухатися до себе, щоб залучити в життя виключно позитивні моменти і щастя. Якщо вам дійсно хочеться, можете відвідати улюблене місце або зробити те, що здатне надати вам багато сил і енергії. Абсолютно у всьому потрібно черпати натхнення, навіть у звичайній прогулянці або в короткочасній поїздці, зустрічі з ким-небудь. Однак не потрібно думати лише про себе і не забувати про оточуючих, яким краще посміхатися, не відмовляти в допомозі і говорити приємні речі.

У дзеркальну дату, таку як зараз, добре б вибрати старі і не потрібні речі - провести так звану генеральне прибирання. І зробити це не тільки з предметами, а й зі звичками - поганими звичками, які можна написати на листочку, подумки залишити в минулому і спалити. А також не вплутуватися у всілякі конфлікти, навіть при найжахливіших провокаціях.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Українці, фото знай.иа
Українці, фото знай.иа

Нумерологи навіть пропонують загадати бажання-особливо о 12: 12.

Нагадаємо, собор Архистратига Михаїла 2021: суворі заборони свята, традиції і молитва архангелу Про захист

Як повідомляв "Знай.ua", коридор затемнень - покаже шлях до удачі і здоров'я: астролог Розалія Романова розповіла, що приготували зірки

Знай.ua писав, Злата Огнєвіч розповіла про ворожки і привороти до шоу "Холостячка": "Раніше я була...."