Віктор Ляшко розповів, що робити з підробленим covid-сертифікатом. Про це повідомляє портал Слово і Діло.

Про це повідомив сьогодні під час брифінгу глава відомства Віктор Ляшко. За його словами, люди з підробленими ковід-паспортами мають можливість зробити щеплення, однак доведеться робити це за певним алгоритмом.

Скрін, відео Facebook Віктор Ляшко
Скрін, відео Facebook Віктор Ляшко

  • Звернутися до свого сімейного лікаря або медпрацівника в пункті вакцинації;
  • Лікар викликає правоохоронців і вони фіксують наявність у особи фейкового документа;
  • Співробітники Національної поліції відкривають кримінальне провадження, в якому людина, яка купила підроблений СOVID-документ, стає його учасником.

Після цього учасник кримінального провадження розповідає про джерело отримання підробки, а також сприяє розкриттю даного злочину. Статус "учасника кримінального провадження" з особи знімається за клопотанням прокурора через суд.

Раніше повідомляли, у Львові маленька дівчинка вдавилася їжею. Як допомогти дитині в такій ситуації: інструкція від медиків.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, українцям назвали обов'язкову умову для отримання 1000 грн за вакцинацію: з цим проблеми у багатьох. Як повідомив віце-прем'єр-міністр України — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, обіцяну тисячу гривень за програмою " є-Підтримка "можна отримати тільки після того, як вакцинований українець згенерує свій сертифікат у додатку"Дія".

Знай.uа писав, у МОЗ заговорили про вакцинацію дітей від 5 років, Віктор Ляшко повідомив деталі: "Ми дозволили". Віктор Ляшко повідомив, що станом на 7 грудня в Україні вже вакцинували понад 40 тисяч дітей старше 12 років. До того ж він додав що незабаром можуть дозволити прищеплювати і більш молодших.