Закінчується другий зимовий і грудневий тиждень - він наплодив ще більше питань, ніж відповідей через свою невизначеність в погодних умовах.
Спочатку ми спостерігаємо, як регіони поступово опиняються в снігах. Вулицями вільно не пройтися через холоди, шапку і рукавички вдома просто не забудеш. А зараз регіони заливає безперервними дощами і мокрим снігом при плюсовій температурі.

Погода, природа - фото Знай.ua
Погода, природа - фото Знай.ua

Тепер незрозуміло, наскільки сніжним буде новий рік або хоча б Різдво, проте сподіваємося на краще. Відомий синоптик Наталка Діденко вирішила висловитися щодо прогнозу погоди на неділю.

"Помірними і навіть сильними очікуються завтра, в неділю, опади в західній частині України. Особливе застереження туристам - від походів в гори варто утриматися! На решті території України істотних опадів не очікується, хіба тумани, часом мряка, противна сіра хмарність, таке всяке казна-що аж до зимового сонцестояння 21 грудня. Коли можна буде якось легше зітхнути", - пише вона в публікації.

У неділю, 12 грудня 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +2℃ ...+13℃ вдень і -4℃ ...+6℃ вночі у всіх областях. Найхолодніше доводиться жителям західних, східних і північно-східних регіонів. Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (східного, південно-східного і північно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +6℃ ...+8℃ вдень, вночі +3℃ ...+5℃.

Прогноз погоди на 12 грудня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 12 грудня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, магнітні бурі накриють Землю на святого Миколая і Новий Рік: календар небезпечних дат у грудні

Як повідомляв "Знай.ua", як захиститися від обмороження при холодах: поради лікаря для українців на зиму 2022

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Знай.ua писав, Івано-Франківськ перетворився на казкову Лапландію: кадри засніженого міста