Стало відомо, що "Укрзалізниця" вирішила збільшити ціну проїзду в поїздах "Бориспіль-Експрес" до однойменного аеропорту.

Тепер, з п'ятниці, 10 грудня 2021 року, вартість становить не 80 гривень, а 100 - 20 гривень різниці. У пресслужбі Державної компанії вже встигли пояснити зростання вартості. Це сталося через появу так званого комісійного збору при оформленні квитків на цьому маршруті.

"Київ-Бориспіль", експрес Укрзалізниці
"Київ-Бориспіль", експрес Укрзалізниці

Вартість цього збору - 20 гривень. І раніше він не застосовувався для цього маршруту. Разом з ціною дорослого квитка, зросла вартість дитячого-тепер він коштує 80 гривень. Зміни цін призвели до однакової ціни як на "Бориспіль-Експрес", так і на автобуси Skybus, що курсують між аеропортом і Києвом.

Додаткові доходи від подібного подорожчання, як повідомляють в "Укрзалізниці", хочуть направиать на удосконалення системи продажів квитків онлайн. Бо досі цього не можна зробити через Інтернет: тільки на касі або в спеціальному терміналі біля окремої платформи.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Бориспіль. Фото: Олексій Мочанов.
Бориспіль. Фото: Олексій Мочанов.
Бориспіль. Фото: Олексій Мочанов.

"Ну триндець. Жити в країні - дорого. Звалити з неї - ще дорожче", "На таксі дешевше вийде!", "Тільки у нас ціни ростуть, а якість прямо пропорційно падає...", "Ну, це ж, напевно, тому що якість послуг підвищилася😏", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, українці показали справжню "труну на колесах" - трамваєм страшно і назвати: "Ковбасить на швидкості"

Як повідомляв "Знай.ua", в київському метро під потяг потрапив чоловік-рух завмер: "Діставайте швидше, додому хочеться"

Знай.ua писав, Укрзалізниця спростила покупку квитків: тепер без черг в касу і досить тільки смартфона