Жінка з Англії побачила обличчя Ісуса Христа на хвилі, що розбивається і була дуже приголомшена.

Про це повідомляє "The Sun".

Жінка, на ім'я Трейсі Босуорт робила знімки Атлантичного океану у графстві Девон. Починався шторм, тому хвилі ставали все більшими. Спочатку жінка не помітила нічого не звичного, однак коли передивилася вдома зроблені кадри, то чітко побачила обличчя Ісуса.

Жінка побачила у хвилі Ісуса, фото The Sun
Жінка побачила у хвилі Ісуса, фото The Sun

"Я зробила багато фотографій, але тільки коли я переглядала їх, щоб вибрати одну чи дві, я натрапила на це зображення з Богом. Спочатку мене це дуже схвилювало. Але зараз я дійсно щаслива бути автором такого фото", – поділилася Трейсі.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На фото можна побачити очі, губи, волосся та бороду, загальний вигляд яких нагадує центральну особистість у християнстві - Ісуса.

Жінка побачила у хвилі Ісуса, фото The Sun
Жінка побачила у хвилі Ісуса, фото The Sun

Трейсі зізналася, що для неї море має тісний зв'язок із релігією та безпосередньо Ісусом. Коли вона побачила фотографію, то лише переконалася у своїх припущеннях.

Нагадаємо, "найнебезпечніший культ": члени жахливої секти стверджують, що Ісус - жива жінка. Група використовує насильство, примус та залякування для вербування та утримання своєї громади

Раніше Знай писав, у віруючих УПЦ сьогодні заговини на Різдвяний пост. У віруючих Української Православної Церкви сьогодні заговини на Різдвяний піст.

Також Знай повідомляв, митрополит Епіфаній попередив українців про головну "хворобу" 21 століття: "Стає зле на вулиці, а замість очей...". За його словами, навколо дуже багато людей - а серед них людина відчуває себе самотньою.