У суботу, 11 грудня, Православна Церква згадує єпископа Федора Симоновського, завдяки якому в народі існує повір'я, що якщо в цей день в будинок прилетить пташка і заспіває пісеньку — станеться щось хороше, бо сойки можуть привести до щастя.

У цю суботу не можна подорожувати, прати постільну білизну, одяг, і куди-небудь переїжджати, а також вважається день вважається невдалим, щоб зізнаватися комусь у коханні.

Церква, скріншот: Youtube
Церква, скріншот: Youtube

Однак ми звернемося до Миколи Чудотворця, щоб прочитати йому молитву, здатну змінити життя людини всього за сорок днів, якщо читати її щодня, з усією вірою і надією в серці і душі. Важко буде повірити, але існування знайде світлі сторони.

***

О, всесвятий Миколу, угоднику преізрядний Господній, теплий наш заступниче, і скрізь в скорботах швидкий помічнику!

Помози мене грішного і смутному у цьому цім житті, умоли Господа Бога даровати мі залишення всіх моїх гріхів, елико согреших від юності моєї, у всьому житті моєму, ділом, словом, помышлением і всіма моїми чувствы; і по виході душі моєї помози ми окаянному, умоли Господа Бога, всієї тварі Содетеля, избавити ма повітряних митарств і вічної муки: так завжди я Отця і Сина і Святого Духа, і твоє милостивное заступництво, нині і повсякчас і на віки віків.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

***

Церква, скріншот: Facebook
Церква, скріншот: Facebook

Нагадаємо, найважливіша молитва на день Введення в Храм Пресвятої Богородиці: просіть у Діви Марії допомоги і захисту

Як повідомляв "Знай.ua", в ПЦУ розповіли, якою мовою краще звертатися до Бога: "Ми довго йшли до цього..."

Знай.ua писав, "Зростання зупинився, ноги і руки продовжували збільшуватися": історія 10-річної Ані, у якої на спині з'явився горб