У Саудівській Аравії десятки верблюдів виключили з конкурсу "краси". Виявилося, що конкурсантам робили ін'єкції ботоксу.

Про це пише AP.

Щороку у Саудівській Аравії проходить фестиваль короля Абдул-Азіза для верблюдів. Це культурний, економічний, спортивний та розважальний фестиваль, який як заявляють в уряді спрямований на "консолідацію та зміцнення спадщини верблюдів у саудівській, арабській та ісламській культурі".

Верблюд і людина, скріншот: Youtube
Верблюд і людина, скріншот: Youtube
Ілюстративне фото

Невід'ємною частиною цього фестивалю є так званий конкурс краси для верблюдів. Цього року на нього запросили власників найкрасивіших верблюдів позмагатися приблизно за 66 мільйонів доларів призових. Журі визначають найкрасивішого верблюда на основі форми голови, шиї, горбів, одягу та пози тварин.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Однак цьогоріч на конкурсі стався скандал. Все через те, що влада виявила, що десятки заводчиків розтягували губи та носи верблюдів, використовували гормони для збільшення м’язів тварин, вводили їм ботокс і здійснювали інші косметичні процедури. Через це довелося дискваліфікувати понад 40 верблюдів.


Після цього організатори конкурсу заявили, що хочуть припинити всі спроби фальсифікації та обману в "облагороджуванні" верблюдів, а на винних чекатиме "серйозне покарання".

Нагадаємо, мурзик-бодібілдер підкорив мережу сталевими біцепсами - "Котонеггер"

Раніше Знай писав, українка залишила бідного песика гинути на холоді, а сама поїхала на заробітки до Польщі: "Налякана дитина"

Також Знай повідомляв, перетворення в Грінча: чоловік перевтілив собаку в "викрадача Різдва". Фахівець переконує, що це абсолютно нешкідливо для тварин