Собачий стиліст розділив глядачів TikTok після того, як використовував зелену фарбу і ножиці, щоб перетворити собаку в персонажа доктора Сьюза Грінча, при цьому деякі висловили занепокоєння за безпеку тварини.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Грумер для домашніх тварин перетворив собаку в Грінча до Різдва, і TikTok користувачі розділені тим, як перетворився чарівний щеня.

Собачий стиліст перетворив Бішон-фрізе в Грінча, використовуючи червоні і зелені барвники і надавши їм форму за допомогою ножиць.

Собака-Грінч
Собака-Грінч

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Габріель Фейтоса, 29 років, з Сан-Дієго, приступив до роботи з чотирирічним білим псом. Після того, як його власник попросив зробити симпатичний і барвистий образ під час святкового сезону.

Габріель сказав: "Я використовував нетоксичну веганську фарбу для волосся домашніх тварин, щоб підкреслити кольори. Тедді, будучи білою собакою, була ідеальною моделлю для цього, і за допомогою ножиць я створив форми, щоб оживити дизайн".

Перетворення дало вихованцеві зелені голову, морду, лапи і хвіст. Потім був доданий червоний барвник, щоб створити ілюзію костюма Санти.

Власники Тедді були дуже задоволені результатами зміни, на виконання якої пішло близько трьох годин.

Собака-Грінч
Собака-Грінч

Навички Габріеля з укладання собак привертають багато уваги в Інтернеті, і, хоча сміливі погляди іноді викликають питання безпеки, він гарантує, що про всіх своїх клієнтів добре піклуються.

Він сказав: "Людям це дуже подобається, деякі стурбовані тим, що не знають, як здійснюється процес і чи безпечний він, але я запевняю вас, що він повністю безпечний, барвники розроблені спеціально для домашніх тварин, і всі інгредієнти барвника схвалені FDA".

Нагадаємо, що у супермаркеті помітили собаку в захисній масці.