У мережі показали унікальний тюнінг улюбленого багатьма автомобіля "Москвич".
Про це повідомляє портал "Нуѕег".
Автомобілі, що вироблялися в Радянському Союзі найчастіше стають об'єктами так званого "колгоспного" тюнінгу, в основному через свою низьку ціну. Оброблені подібним чином машини рідко сприймаються серйозно через слабке виконання, химерності декору і, нерідко, кустарності робочого процесу, проте зрідка трапляються екземпляри, які навіть незважаючи на "колгоспність" заслуговують на увагу. Подібний автомобіль в своєму профілі опублікував користувач " retro.avto1".

Москвич-лімузин, фото " retro.avto1"
Москвич-лімузин, фото " retro.avto1"

Так, у своєму профілі користувач опублікував фотографію відомого багатьом хетчбека російського виробництва "Москвич-2141", який стояв на конвеєрі з 1986 по 1997 рік. Відображений же на знімку "Москвич" має одну дуже істотну відмінність від оригінального п'ятидверного хетчбека — невідомі умільці перетворили автомобіль в повноцінний лімузин.
З одного боку, звичайно, дивує, що в якості основи для проекту був обраний саме "Москвич-2141", кузов у якого — хетчбек, а не якась інша машина з модельного ряду "Москвича", велика частина з яких виконана в кузові седан. У зв'язку з цим, вийшов автомобіль виглядає незвично навіть щодо інших саморобних лімузинів.
Автомобіль пофарбований в бежевий колір. Варто відзначити, що незважаючи на те, що автомобіль збільшився в довжині більш ніж в два рази, кузов його виглядає досить природно і
однорідно. Особливу увагу привертає широке скло, що йде між передніми і задніми дверима. Його напевно довелося робити на замовлення. Виконати подібний проект було напевно досить складно, так як для подібного "подовження" напевно довелося спорудити потужний силовий каркас, який не дасть "Москвичу" просто розвалитися.

Нагадавши, що таку відразу в "Форсаж": інженери-екстремали перетворили "копійку" в об'єкт недосяжної розкоші

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Харкові засікли унікальний колекційний BMW. Автомобіль, який заїхав на вулицю студентську, мав прекрасний, доглянутий вигляд, нові шини і нові диски. Він відразу привернув увагу перехожих.

Раніше повідомлялося, що в Києві виявили кладовище з минулої епохи: ретро-красуні. Локація потроху стає популярною серед любителів фотосесій

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще