Жінка перестала голити волосся на обличчі і дозволила йому відрости до повної бороди. Вона розмістила відео, в яких пояснюється, що воно у неї через гормональної проблеми.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка з гордістю продемонструвала свою бороду після того, як навчилася приймати рослинність на обличчі.

36-річна дівчина, яку називають "Гарбуз Пікабу" на TikTok, пояснила, що у неї синдром полікістозних яєчників (СПКЯ).

Через цей стан, яке може бути пов'язано з гормональними проблемами, навколо підборіддя залишилися зайве волосся.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Але після багатьох років видалення пушинок на обличчі, TikToker полюбила їх (волосся на підборідді) і вирішила, що вони дозволять їм перетворитися в густу бороду.

Жінка з бородою
Жінка з бородою

"Лазерна епіляція тут не спрацювала. Мені знадобилися роки, щоб опинитися в тому місці, де волосся на обличчі мене не будуть турбувати", - сказала вона в коментарі.

В одному з відео, опублікованому в жовтні, Peekaboo Pumpkin стала вірусною через те, що показала, як вона обстригла бороду.

Але замість того, щоб повністю голити її, вона підстригла бороду міні-ножицями.

Навчившись любити свою бороду, TikToker стала частіше доглядати за нею - заплітати косу або навіть використовувати випрямлячі, щоб зробити її менш кіркою.

Жінка з бородою
Жінка з бородою

В одному кліпі вона розділяє волосся на обличчі на частини і пропускає через них випрямляч, щоб вони виглядали довгими і акуратними.

Деякі з її шанувальників похвалили її рішення зберегти бороду.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", дівчина з СТО стала зіркою інтернету.