У мережі розповіли історію чоловіка, який кинув звичне життя заради того, щоб захищати Батьківщину на фронті. Йдеться про старшого солдата Андрія. Як починалася його служба.

Новий пост з'явився на сторінці операції об'єднаних сил України в соціальній мережі Facebook.

Сьогодні воїн виконує завдання на Донбасі у складі окремої механізованої бригади, але, ще три роки тому він був капітаном поліції в цьому ж регіоні, але все так само воював з російськими окупантами.

"В органах внутрішніх справ прослужив більше 10 років. Після профільного вишу спочатку працював оперативником. Згодом обіймав посади у карному розшуку та інших структурах МВС. Останні два роки перед звільненням командував цілою ротою в батальйоні поліції особливого призначення"Харків". Виконував різні завдання біля Щастя, Мар'їнки, Красногорівки, Авдіївки та інших місцях району бойових дій" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

В кінці 2018 року він отримав дві контузії, і лікувався близько року, а коли сили повністю відновилися, то знову відправився на службу.

У той час він пережив розлучення, і хотів кардинально змінити своє життя. Його продовжують кликати в поліцію, і заманюють підвищенням до звання "майора", але, за цей час Андрій зрозумів, що це не для нього, а ось служба якраз для справжніх чоловіків.

На своїй бойовій позиції 44-річний Стрілець Андрій охоче ділиться зі своїми товаришами своїм досвідом. Наприклад, командир взводу лейтенант Олександр часто доручає йому проводити групові заняття з рукопашного бою, адже Андрій в цьому питанні особливо сильний.

Фото: ООС
Фото: ООС

"Кожен з нас в чомусь краще, а всі разом-непереможна сила! Тут, в армії, відчуваю таку дружню атмосферу, Що не помічаю окопні і побутові труднощі. Ми є однією командою під назвою "механізований взвод", у нас є спільний ворог і все одно мріємо про перемогу. Тому я ні про що не шкодую, а навпаки радий, що два роки тому зробив такий вірний вибір на користь Збройних Сил України", — підсумував він.

Нагадаємо, потужна історія українського розвідника Павла, який з перших днів війни захищає рідну землю

Раніше повідомлялося, що 22-річний патрульний переходив колії і потрапив під потяг, колеги сумують: "служив з честю і гідністю"

Також, 29-річний харків'янин помер від пострілу путінського снайпера на Донбасі: скорботи немає меж.