Як би сумно чи добре не звучало, але закінчується друга зимова і грудневий тиждень, яка в одних областях влаштувала глобальну підготовку до Нового року, а в інших регіонах вирішила пройтися по осіннім опадам і бруду.
Чи буде сніг на 31 грудня та 1 січня - невідомо. Зараз, на карті Укргідрометцентру, можна побачити, що в південних Одесі, Миколаєві і в Криму зберігається тепла, десь навіть Жовтнева погода. Бо температура не падає нижче +10. А ось на заході України вже досить холодно, хоча не дуже, щоб шукати дублянку, рукавички і кілька пар шкарпеток.

Погода. Фото: Факти.
Погода. Фото: Факти.
Погода. Фото: Факти.

Відомий синоптик Наталка Діденко висловилася щодо прогнозу погоди на п'ятницю.

"Що ще готує нам у п'ятницю з метеоявлень атмосфера? Туман вже бачили, ожеледь бачили, дощ падав, мокрий сніг ліпив, неймовірно красивий ожеледь бачили. Що ще? У п'ятницю приєднається сильний вітер. Нас так стиснули з усіх боків циклонічна депресія з декількома центрами низького тиску із Заходу і антициклону зі сходу, що будемо оборонятися потужним вітром", - пише вона в публікації.

У п'ятницю, 10 грудня 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — 0℃ ...+14℃ вдень і -4℃ ...+6℃ вночі у всіх областях. Найхолодніше доводиться жителям західних регіонів, в інших зберігаються середні значення. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду (південно-східного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +6℃ ...+8℃ вдень, вночі +2℃ ...+4℃.

Прогноз погоди на 10 грудня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 10 грудня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, магнітні бурі накриють Землю на святого Миколая і Новий Рік: календар небезпечних дат у грудні

Як повідомляв "Знай.ua", як захиститися від обмороження при холодах: поради лікаря для українців на зиму 2022

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Знай.ua писав, Івано-Франківськ перетворився на казкову Лапландію: кадри засніженого міста