Про це він розповів на своєму ютуб-каналі «Будьте готові».

«Днями Верховний суд України визнав правими українські облгази в їхньому праві нараховувати морозні коефіцієнти. Рішенням суду прийнято, що морозні коефіцієнти, які нараховували облгази австрійського олігарха, не скасовуються, а були правильними», - розповів Олег Попенко.

Він зазначив, що скасовують штрафи, які наклали на облгази у розмірі 278 млн гривень. Експерт нагадав, що «Нафтогаз» підписав меморандум за найдешевшою ціною на газ на 7 млрд гривень саме з облгазами.

«Ви ще чогось чекаєте далі в Україні? Тоді облгаз іде до вас. Відрізати газ, вкрасти ваш лічильник, нарахувати морозні коефіцієнти та й так далі. І так, це означає, якщо ви заплатили за морозні коефіцієнти, то вам не повернуть гроші. Якщо не заплатили за морозні коефіцієнти, то доведеться платити за них. Тож готуйте гаманці, дорогі українці», - заявив Олег Попенко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше голова Комітету з питань ЖКГ Олег Попенко пояснив причину підвищення тарифів на тепло.

Також Знай.ua повідомляв, що представник керівництва Національного банку Володимир Лепушинський розповів коли та наскільки збільшаться тарифи на газ.