Стан цін на продуктових ринках - одна з найцікавіших тем для українців в 2021 році, так як, мало не щомісяця, ми спостерігаємо те, як зростає вартість на крупи, м'ясо, соняшникову олію та інше.

Нещодавно ми писали про те, як в ціні підскочило українське, дуже смачне сало - на прилавках люди не бачили продукт менше, ніж за 140 гривень. А в "Сільпо" люди просто прийшли в шок, коли побачили вартість кілограма черешні. Тим більше, вона не найкращої якості. Але коштує, як 10 кг м'яса-1500 гривень.

Скрін, відео You tube черешня
Скрін, відео You tube черешня

Але зараз ми поговоримо на тему круп. На проекті "Твій день" показали, як йдуть справи з цінами на каші в Дніпрі, Одесі та Полтаві.

"Цілий тиждень на кухні "Твого дня" готуються неймовірні каші. А скільки коштують крупи? Наші постійні глядачі з Дніпра, Одеси та Полтави надіслали нам огляди цін на ці продукти", - говорить ведучий Влад Яма.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ринок "Петровський" у Дніпрі пропонує нут різних сортів від 50 до 60 гривень. Перлова крупа - 12 грн/кг.сочевиця Зелена йде вартістю 40 гривень, Червона - 70 грн. Рис за 25 гривень, гречка - 65 гривень, булгур - 40 гривень. В Одесі, на ринку "Початок", пропонує купити гречку за 50 грн/кг.однак на прилавку ще є зелена гречка - 70 гривень. Вівсянка - 25 грн. Нут по тридцять п'ять гривень. Середній булгур по 35 грн/кг.зелений горох йде вартістю 25 грн/кг. а Жовтий - по 18 гривень.

крупи, скріншот з відео
крупи, скріншот з відео

У Полтаві, на "Критому ринку", пропонує не смажену гречку за 55 гривень, смажена - 45 гривень. У супермаркетах спостерігається така ж ціна. Нут - 50 гривень, булгур - 40 гривень за кілограм. Жовтий горох - 18 гривень за кг, зелений - 22 грн. Манку можна купити за 18 гривень.

Нагадаємо, в українських супермаркетах посеред зими з'явилася черешня - 1.5 тисячі за кілограм і вже гниє: "Виглядає на 9.99"

Як повідомляв "Знай.ua", у них лосось по 200, а у нас сало: українці порівняли ціни на продукти з європейськими ринками

Знай.ua писав, риба, крупи, фрукти і не тільки: як зміняться ціни на продукти новорічного меню після "стрибка" долара